Despre Rares Marian

Despre Rareș,

nouă, celor apropiați, ne place să spunem că este un înger cu aripile frânte, “cheia” cu care cuceresc Raiul, în fiecare zi, părinții săi.
Născut la 29 de săptămâni de sarcină, Rareș este un luptător încă din primele lui clipe de viață. Diagnosticat cu tetrapareză spastică, după îndelungi terapii (la Iași, Sibiu și București) și numeroase intervenții chirurgicale (in Germania și la Chișinău), la cei 13 ani ai săi, Rareș nu poate merge, iar mâinile le folosește foarte puțin, cu dificultate.

Cu toate că mereu ne este exemplu de optimism, de ceva timp Rareș este trist, iar tristețea din ochii lui ne face să căutam oriunde, o soluție.

“Mașinuța” lui, un fotoliu rulant electric vechi, primit la mâna a doua și cu care era extrem de bucuros să se poată deplasa, s-a stricat. Nu e prima dată. Se mai stricase de nenumărate ori înainte, însă, din păcate, de aceasta dată, “mașinuța” nu a mai putut fi reparată.

Sperăm din tot sufletul să ii putem readuce lui Rareș zâmbetul pe buze și independența.

Dacă ne puteți ajuta, în orice fel, să ii procuram un alt fotoliu rulant, chiar și la mâna a doua, v-am fi profund recunoscători!

Derulează în sus